top of page

Moderní a metropolitní elegance, to je VGnewtrend

Aktualizováno: 4. 1. 2023

"Nábytek se stává výrazem duše, jenž proměňuje prostor ve skutečný multismyslový zážitek" VGnewtrend

Společnost VG byla založena v roce 1991 v Trevisu, 20 km od Benátek. Toto jedinečné město učí umění krásných věcí, architektonických proporcí, použití různých materiálů a inspirací ze vzdálených kultur, přepracované brilantním italským řemeslem. VG představuje všechno společně: poskytuje interiérovým designérům k dispozici kolekci autentických a jedinečných předmětů k využití v exkluzivních projektech, vždy odlišných, nikdy konformních, vyznačujících se kultivovaným a mírně okázalým luxusem, který je výsledkem neustálého výzkumu stylově dekorativního designu.


Živý materiál, vhodný k tvarování a získávání nejoriginálnějších tvarů a vzhledů. Výtvory vycházející z tradice, předávané z generace na generaci prostřednictvím řemeslných dovedností, která pak inspiruje všechny fáze výroby. Výroba je 100% Made in Italy.


Dotek půvabu pro každé prostředí: od kvalitních až po moderní obytné prostory. Několik návrhů, které zahrnují nejrozmanitější požadavky z hlediska stylu a architektury.


Nábytek VG představuje luxus ve smyslu exkluzivity, odlišnosti a vysoké kvality. Všechny jejich produkty jsou výsledkem sofistikovaného a exkluzivního designu se silnou identitou a jsou výsledkem pečlivé pozornosti věnované typickým detailům exkluzivních ručně vyráběných děl a skutečných jedinečných nadčasových kousků.


Každý jejich předmět odlišuje prostředí tím, že ho obohacuje o exkluzivní výjev. Každý komponent VG vypráví příběh, má schopnost komunikovat s nepřebernými styly jednotlivých domácností, což dává každé místnosti hodnotu, která je vždy jiná a nikdy ne okoukaná. Od těch nejdiskrétnějších až po ty nejostentativnější, každý výtvor VG se vyznačuje jedinečným estetickým charakterem.


TuscanyLux je k dispozici interiérovým a světelným designérům i dodavatelům pro návrh a výrobu svítidel plně na míru. Poskytujeme služby na míru pro řešení i těch nejobtížnějších problémů a nejsložitějších úprav přímo od VGnewtrend.



VG poskytuje dotek moderní a metropolitní elegance do těch nejpůvabnějších prostor, vždy se vzrušující a velmi scénickou atmosférou.


Podílíme se na vytváření velmi odlišných prostředí, prostorů, ve kterých můžete uniknout z reality; hledat útočiště při vyjádření své osobnosti; prostory, ve kterých můžete dýchat a snít.



9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page